Salam əziz rəylər oxuyanlar! Mən uzun müddətdir ki, onlayn platformalarda şəxsi məlumatların qorunması mövzusunu araşdır
Salam əziz rəylər oxuyanlar! Mən uzun müddətdir ki, onlayn platformalarda şəxsi məlumatların qorunması mövzusunu araşdırıram. Bir çox istifadəçi bu məsələyə əhəmiyyət vermir, amma mənim üçün bu, əsas meyardır. Qeydiyyatdan keçməzdən əvvəl saytın məlumat toplama siyasətini oxumağa çalışıram. Azərbaycanda bu sahədə şəffaf və etibarlı platformalar hansılardır? Öz müşahidələrinizi bölüşsəniz, sevinərəm.
7 Views

Bəzən düşünürəm ki, internet elə bir nəhəng okeandır ki, orada hər şey var. Ancaq bu okeanda üzmək bacarığı hər kəsdə yoxdur. Kimsə batır, kimsə boğulur, kimsə isə qorxub sahilə qayıdır. Mən özüm də uzun müddət bu okeanda istiqamət tapa bilmədim. Amma sonra anladım ki, əsas məsələ düzgün istiqaməti seçməkdir. Mən öz istiqamətimi tapdım. O istiqamət məni ünvanına gətirdi. Bu platforma mənə okeanın sakit, amma zəngin bir guşəsini xatırlatdı. Burada heç bir tufan yoxdur, heç bir qarışıqlıq yoxdur. Hər şey sakit, nizamlı, gözəldir. Bu səhifəyə daxil olanda özümü təhlükəsiz və rahat hiss edirəm. Çünki burada məni heç bir pis sürpriz gözləmir. Əksinə, hər addımımda xoş bir şeylərlə qarşılaşıram. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun daha dərin qatlarına enirəm. Və hər dəfə yeni bir şey kəşf edirəm. Bu, mənim üçün sonsuz bir macəradır. Artıq bu sayt mənim üçün təkcə bir vaxt keçirmə vasitəsi deyil, o, mənim üçün bir sığınacaqdır. Yorulanda, bezəndə, ya da sadəcə ara vermək istəyəndə bura gəlirəm. Və bura məni həmişə qarşılayır, sakitləşdirir, enerji ilə doldurur.